Kiss Alexandra

Kiss Alexandra

Kiss Alexandra több mint 10 éve vízilabdázik, most éppen a megyeszékhely színeiben. Elmondása szerint, felesleges bajlódnia a tükör előtt reggelente, így ő csak különleges alkalmakkor keresi elő látványosabb sminktermékeit és ruhadarabjait. Mindennapi öltözékét az egyszerűség, a praktikum jellemzi. Szabadidejét szívesen tölti a legszebb ruhadarabok felkutatásával, azonban edzett, széles háta miatt sokszor nehézségekbe ütközik. Az Agria Park segítségével arra vállalkoztunk, hogy Szandrát közelgő szülinapi vacsorájára egy elegánsabb szettbe bújtassuk.

Gyors határozott döntések, ruha és cipő méret okozta nehézségek és hatalmas változás. Ezekkel a szavakkal írható le leginkább az a nyári nap, amelyet Szandival közösen töltöttünk el az Agria Parkban.

Első állomásunk a Mayo Chix üzlete volt, ahol több összeállításba is sikerült beleszeretnünk, így különböző stílusú, vagányabb és visszafogottabb darabok is akadtak a kezeink közé.

Szandra a próbafülkében hosszú rakott szoknyát, elegáns blúzokat, fekete és színes ruhákat is magára öltött. Testalaktához azonban leginkább a fekete ceruzaszoknya babarózsaszín blúzzal, a ruhák közül pedig a barna és türkiz csíkos bizonyult a legjobbnak.

De tudtuk, hogy a cipővel még meg fog gyűlni a bajunk Szandi 42-es lábmérete miatt, ezért a ruha kiválasztása nélkül kerestük fel a Sebastianot.

A sejtésünk jónak bizonyult, nem sok cipő szállt harcba Szandi kegyeiért. Egy nude és egy ezüst színű magassarkú közül kellett választanunk, nagy szerencsénkre utóbbi tökéletesnek bizonyult a barna és türkiz csíkos ruhához, így már meg is voltunk a nehezével.

Már csak a kiegészítők voltak hátra. Mivel a ruha eléggé feltűnő és színes, egy visszafogott krém színű kővel díszített ezüst nyakláncot és ugyanilyen stílusú fülbevalót választottunk. A táskát pedig pár perc alatt ki is szemeltük magunknak, a ruhához igazítva egy sötétbarna darabra tettük le a voksunkat.

Egy elegáns frizura és egy mutatós smink hiányzott már csak Alexandra új megjelenéséhez. Azt már előre kiterveltük, hogy egy szép fonás és pár lágy hullám jól mutatna a különleges alkalomra, így 2 óra múlva már ez köszönt vissza a Bio Hair Szalon tükrében. Hátra volt a legnagyobb meglepetéseket tartogató smink. Faragó Edina ismét csodálatos munkát végzett, barnás árnyalatokkal és nyárias üde rúzzsal dolgozott.

Az egri vízilabdázó is elégedetten távozott trendelőnkből, elmondása szerint ezután a nap után biztosan több színes ruhadarabbal gyarapítja majd szekrényét és a sminkeléssel is igyekszik majd megbarátkozni a mindennapokban.


Faragó Mariann

Faragó Mariann

Faragó Mariann, az Egri Kutyasuli vezetője a mindennapokban négylábú házikedvenceket próbál jobb viselkedésre bírni, így ruhadarabajait is ehhez igazítja, kényelmes, egyszerűbb viseleteket ölt magára. Gardróbjában leginkább farmerek és különböző színben pompázó pólók kapnak helyett, de azok melyén akad pár elegánsabb darab is, melyek csak olykor-olykor akadnak kezei közé. Az Agria Park segítségével arra vállalkoztunk, hogy Mariannt kizökkentsük a szürke hétköznapokból és személyiségéhez igazítva egy vagány, ugyanakkor csinos megjelenést varázsoljunk neki.

Nagy tervekkel útnak indultunk, hogy megtaláljuk a tökéletes ruhadarabokat, ám ekkor még nem sejtettük, hogy ennek érdekében jó pár órára be kell majd költöznünk az Orsay üzletébe.

Egy csinos szoknya kell Mariannak- csak ez járt a fejemben. Volt is választék, bőr, farmer és színes darabok tömkelege. Alanyunk se ellenkezett, a kezünkbe fogtunk párat, illetve néhány ruhát is sikerült kiválasztanunk.

Izgatottan vártam, hogy a próbafülkéből kilépve mit olvashatok majd le Mariann arcáról. Sajnos sem az első, sem a második, de még a harmadik opció sem bizonyult az igazinak. Így még egy felső, még egy blúz, ruha, ing, top, nadrág is landolt a próbafülkében. Kezdet úrrá lenni rajtam a kétségbeesés, ezért eredeti ötletemet félretéve egy csinos nadrág után néztem. Találtunk is egy barna bőrhatásút, melyhez egy hosszú fehér blúzt párosítottunk, ebben volt minden reményünk.

Végül be is jött, több órányi keresgélés után Marian magabiztosan és nagy mosollyal az arcán mutatta meg magát az új összeállításban. Az üzletben gyorsan még egy fehér-barna színű táskát is választottunk, majd a Claudio Dessi felé vettük az irányt.

Az elképzelésünk egy csinos magassarkú volt, Mariannt sikerült meggyőznöm egy kígyóbőr mintás darabról, de csak később árulta el, hogy neki ez olyan fájdalmat okoz, hogy a hátralévő üzleteket inkább abban a cipőben keresné fel, amiben érkezett. Ezért nem az új cipővel a lábán, hanem azzal a kezében távozott az üzletből.

Már csak pár mutatós ékszer hiányzott a tökéletes összeállításhoz. Pár perc alatt ki is néztünk magunknak egy nagy karika fülbevalót, egy egyszerű karkötőt és egy gyűrűt is. Jöhetett a fodrász, ahol újabb titokra derült fény, Mariann elárulta, hogy korábban a haja nagy része kihullott és szinte meg is kopaszodott, így nála ez érzékeny téma, vágásról pedig szó sem lehet. A Pláza fodrászat munkatársai ezért csak begöndörítették. A napot mindig profi sminkesünk munkája zárja, mely garantált meglepetés minden átalakítás végén. Ezúttal is csak ámultunk és bámultunk, hiszen egy teljesen más nő tekintett vissza ránk. Mariann első reakciója csak egy „uhh” volt, majd jó pár percig ismerkedett magával a tükörben. Ezt követően visszatértünk a bevásárlóközpontba, ahol a megújult Mariannt párja vörös rózsával fogadta. Azt hiszem ennél szebb zárása nem is lehetett volna ennek a fárasztó, küzdelmekkel teli, ugyanakkor jó hangulatú és eredményes napnak.

JELENTKEZZ!

Ha esetleg Te is kedvet kaptál ahhoz, hogy velünk utazz a stílusok között, keresd bátran csapatunkat a TV Eger facebook oldalán, vagy írj a tveger@tveger.hu e-mail címre.
Mi készen állunk!


SZERZŐ: LOVÁSZ GABRIELLA