Térjen be a Pop Outlet Egerbe!

Prokaj Mónika gondolt egyet, és két éve megnyitotta Eger első klasszikus outlet üzletét Egerben. A világmárkák szerelmesei számára igazi unikum a Zalár utca 1. szám alatt található Pop Outlet, ugyanis számos országból (olasz, spanyol, német, cseh, lengyel, belga, amerikai) érkeznek egyedi darabok megfizethető áron. Mónikával a vállalkozásáról beszélgettünk.

Prokaj Mónika a korábbi Egri Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szak-középiskolában érettségizett, majd két évig ezen a területen dolgozott. Ezt követően adódott egy lehetőség a Meló-Diák Iskolaszövetkezet egy éve működő egri kirendeltségénél, ahol idővel irodavezető lett. Csaknem 20 évet dolgozott itt. Munkájának köszönhetően a kezdetben 15 fős diákcsapatból csaknem 400 tagot számláló bázis jött létre. Az utóbbi pár évben a szövetkezetben elindult a felnőtt és nyugdíjas korosztály toborzása is.

„A diákoktól a felsővezetőkig sokakkal kerültem kapcsolatba mind a munkaadók, mind pedig a munkavállalók közül. Ennek köszönhetően úgy gondolom, sok tapasztalatot szereztem abban, hogy miként kell bánni az emberekkel. Ez egy ruhaüzletben is kiemelten fontos, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetbe érkezik a vásárló” – mondta el.

Két éve jött egy fordulópont az életében, és úgy döntött, visszamegy a kezdeti szakmájához, és nyit egy olyan üzletet, amilyen még nincs Egerben.

DIVAT AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA A POP OUTLETBEN

Az egyszerűtől a prémiumkategóriáig csaknem 80 márka darabjai kaphatók a város szívében található ruházati boltban, kedvező áron. Szezonálisan nagyjából 4000 termék közül válogathatnak az érdeklődők a sportos megjelenéstől kezdve, a hétköznapi viseleten át, az elegáns darabokig. Minden korosztály megtalálhatja az ideális ruházatot a saját méretigénye szerint. A ruhák mellett táskákból is széles kínálatra lelhetünk az outletben.

Mónika vallja, hogy a bolt lelke a kedves és készséges személyzet, emellett különös gondot fordít arra, hogy az üzlet kirakatában minden nap más és más stílusú, valamint márkájú öltözék kerüljön a próbababára.

„Mindig az aktuális hangulatunk határozza meg, hogy kolléganőimmel milyen ruhával öltöztetjük fel a kirakatban lévő bábút. Nyáron például gyakran adok rájuk egy klasszikus, nőies és színes egyberuhát, amelyet magam is szívesen hordok” – mondta el.

Mónika részt vett stílustanácsadáson, így vásárlói esetében is figyel rá, hogy a hölgyek haj- és szemszínével harmonizáló, azt kiemelő darabokat ajánljon.

Az ügyvezető igazgató tervei szerint az őszi kollekcióban a korábbinál még több márka darabjai kerülnek majd a vállfákra. Számára kiemelten fontos, hogy az olcsóbb gyártók termékei ugyanolyan széles választékban legyenek elérhetők, mint a magasabb kategóriájú divatmárkák ruházatai.

Úgy látja, hogy az egrieknek van igénye arra, hogy divatosan és stílusosan öltözködjenek. Üzletének sikerét mutatja, hogy már kialakult egy olyan vendégkör, amelynek tagjai rendszeresen betérnek boltjába, és érdeklődnek az új darabok iránt. Nem ritka, hogy a környező városokból (Nyíregyháza, Miskolc) érkeznek az üzletbe a legújabb öltözetek miatt. Noha mind a nők, mind pedig a férfiak is számtalan ruházati termék közül válogathatnak a boltban, a tapasztalatok azt mutatják, hogy leggyakrabban a 40-50 év körüli hölgyek fordulnak meg ott.

Az aktuális ajánlatokról a Pop Outlet Eger elnevezésű Facebook-oldalon találnak bővebb információt az érdeklődők.


(EM)