SZPONZORÁLT TARTALOM

A TritonLife csoport a hazai magánegészségügyi szektor 2018 óta működő, gyorsan növekvő, stabil szereplője, mely egy országos, járó- és fekvőbeteg-ellátó rendszer felépítésén dolgozik: már 6 budapesti és 5 vidéki központjában várja az ügyfeleket. Idén májusban Egerben is megnyitotta kapuit az Agria Park bevásárlóközpont 2. emeletén. Komplex egészségügyi szolgáltatás, kiváló szakemberekből álló csapat, odafigyelés, maximális törődés – ezt kapja az ügyfél, aki őket választja.

Az egészség a legfontosabb, ezzel mindenki egyetért. Az ember ráadásul betegen a legkiszolgáltatottabb, segítséget, megfelelő ellátást remélve kapaszkodik a lehetőségekbe, és szeretne minél gyorsabban, várólista- és várakozásmentes ellátásban, megfelelő kezelésben részesülni. A TritonLife ezt nyújtja a betegeknek: biztonságot, kiszámíthatóságot, gyorsaságot, kiváló orvosokat, minőségi ellátást. Szolgáltatásaikról Haraszti Péter alapító-tulajdonossal és dr. Katona Róberttel, az egri TritonLife Medical Center igazgatójával beszélgettünk.

Milyen indíttatásból jött létre a TritonLife?

Haraszti Péter: Egy országos magánegészségügyi hálózatot szerettünk volna létrehozni fekvő- és járóbeteg-ellátásban, ahol a legmagasabb színvonalú, nemzetközileg elfogadott szakmai protokollok alapján végezzük tevékenységünket, ezzel hozzájárulva az emberek egészségének megőrzéséhez és javításához. A budapesti központjainkon kívül elérhetőek vagyunk Debrecenben, Szegeden, Kaposváron, Budaörsön, és most már Egerben is. Nem az állami rendszer ellen, hanem azzal együttműködésben, egymást kiegészítve szeretnénk dolgozni, és talán az is elmondható, hogy az állami egészségügy is jól jár egy ilyen rendszerrel, hiszen a magánszolgáltatók nagy terhet vesznek le a válláról.

Dr. Katona Róbert: A TritonLife csoportnak köszönhetően a betegek olyan országosan elismert szakemberekhez juthatnak el, akikhez más úton nem, vagy nagyon nehezen tudnának. Egerben 30 szakorvossal kötöttünk szerződést, akik már bizonyítottak a szakterületükön, és elismert orvosok a régióban. Nálunk a helyi orvosok is megvalósíthatják a céljaikat, és lehetőséget kapnak a fejlődésre, továbbképzésre, hiszen a TritonLife csoportnál országosan és nemzetközi szinten is elismert szaktekintélyekkel kerülnek kapcsolatba. Nem a mennyiségi, hanem a minőségi magánegészségügyi ellátásra fókuszálunk, úgy gondoljuk, erre Egerben és a régióban is igény van.

Milyen szolgáltatást kapnak a betegek az egri központban?

Haraszti Péter: Az a célunk, hogy az egri és környékbeli ügyfeleink minőségi szolgáltatást kapjanak, hozzáférjenek majd a TritonLife csoport teljes országos ellátórendszeréhez is, az ország legjobb specialistáihoz. Ugyanakkor, aki ide eljön vizsgálatra, de a betegségét helyben nem tudjuk kezelni, annak hozzáférést biztosítunk az öt magánkórházunkban működő további szakrendeléseinkhez és fekvőbeteg-ellátásunkhoz. Szakmai kiválósági központokat hoztunk létre (szülészet-nőgyógyászat, ortopédia, urológia, kézsebészet, gerincsebészet, emlősebészet), ahol valóban a szakma legjobbjai dolgoznak, így az egriek, a hálózatnak köszönhetően őket is elérhetik.

Dr. Katona Róbert: Az ideérkezők hosszabb várakozás nélkül helyben jutnak magas szintű szakellátáshoz, nem kell más városba utazniuk, így nyugodtan mondhatom, hiánypótlóak vagyunk a régióban. Hat neurológus specialista – akik ENG/EMG, Carotis UH, és egyéb speciális vizsgálatokat végeznek -, négy elismert radiológus, kézsebészek, reumatológusok, ortopéd specialisták, nőgyógyászok, pulmonológus- allergológus specialista, infektológus és kardiológusok állnak a betegek rendelkezésére. Aneszteziológiai és fájdalom ambulanciával, sebészeti, bőrsebészeti, érsebészeti, proktológiai rendelésekkel, urológia cystoscopiával, és teljes laborvizsgálattal is várjuk a betegeket, és természetesen koronavírusteszteket is végzünk. A tervek szerint hamarosan sportorvossal is kiegészülünk, és egy komplex szűrővizsgálati csomagot is kínálunk.

Modern eszközökkel, kellemes környezetben, mintegy 300 négyzetméteren fogadjuk az ügyfeleket. Járóbeteg-centrumunkban egyszerre 3 élvonalbeli ultrahangkészülék működik, melyből az egyik az ultrahang-diagnosztika csúcsát jelenti, és ez a magas színvonalú diagnosztikus géppark párosul a jelzett elismert radiológus szakembergárdával. Minden jelenleg elérhető ultrahangdiagnosztika-vizsgálat helyben elvégezhető rövid időn belül, előjegyzés alapján

Milyen rendelési időben jelentkezhetnek a páciensek?

Hétköznapokon 8:00-20:00 közötti időtartamban különböző rendelési időkkel érhetők el a szakrendelések, jellemzően a délutáni órákban van a többség szervezve, így nem akadály munkaidő utáni időpontot egyeztetni. Laborvizsgálatok a reggeli órákban érhetők el (8:00-10:00), akárcsak a COVID PCR-teszt és az ellenanyagszűrés.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 70 659 8888
E-mail cím: kapcsolat@tritonlife.hu
Helyszín: 3300 Agria Park: Eger, Törvényház utca 4.


(EM)